Home | Despre noi | Servicii | Produse | Portofoliu | Cariere | Presa | Contact
 
Site corporate Hanson Site corporate Hanson
De ce sa iti facem noi site-ul corporate?

Daca te intrebi de ce sa dai cateva mii de euro pe un site corporate realizat de o agentie specializata in comunicare online si nu de o agentie obisnuita de web design, iti putem explica.

 
Ei bine,
 
noi intelegem ce inseamna un manual de identitate si, mai mult decat atat, stim cum sa adaptam regulile brandului tau la internet.
 
Stim ce inseamna usability...
si punem in aplicare conceptul.
 
Vom subordona designul dupa cum si complexitatea aplicatiilor IT nevoilor reale ale publicului tau tinta, pe care il vom studia inainte sa ne apucam sa realizam site-ul.
 

Nu vom veni numai cu o structura de butoane, iti vom cunoaste atat de bine compania si publicul tinta incat vom fi in masura sa structuram informatia ca pentru web, sa redactam textele de pe site dupa cum si sa realizam sau sa cumparam imaginile cele mai potrivite pentru a insoti respectivele texte. Pentru ca da, textele pentru web nu trebuie scrise ca pentru print iar copy writerul din agentia de publicitate sau de PR chiar nu se pricepe la asta.

Un account manager profesionist va mentine contactul permanent cu reprezentantul companiei tale pe toata durata realizarii site-ului dar si dupa publicare.

Iar beneficiile nu se opresc aici, vei primi un proiect la pachet, nu vei avea nevoie de alte agentii sau free lanceri. Mentenanta si update-urile iti vor fi asigurate pentru o perioada ce se masoara in ani, nu in luni, la standarde profesioniste.

 
 
Portofoliu
comunicare comunicare
 
Deja stii ce iti doresti, ai in minte o idee de proiect si ai nevoie de specialistii care sa execute impecabil... Comunicare online
Portofoliu
web design Web design
 
Deja stii ce iti doresti, ai in minte o idee de proiect si ai nevoie de specialistii care sa execute impecabil... Web design
urmatorul produs